© 2024 Alice Design, Toate drepturile rezervate

Rochii Printesa

Alice Design > Rochii Printesa

Afișez toate cele 34 de rezultate

Rochia de mireasa printesa sau tip bal este probabil cel mai vechi si apreciat model asa ca va trebui sa va precizam cateva aspecte istorice.
Modelul asa cum il stim azi apare mentionat la inceputul anilor 1850. In anii precedenti, acelasi tip de rochie ar fi putut fi numit rochie de seara, prezentand trasaturi foarte asemanatoare specifice acestui tip de rochie: decolteu in V, corset bine strans, fusta ampla si de multe ori lipsa manecilor. Aparitia masinii de cusut din perioada urmatoare a avut un impact important in evolutia acestui tip de rochie pentru ca oamenii din clasa mijlocie au primit acel instrument care le permitea sa-si creeze singuri rochii de mireasa.
Perioada romantica, care a coincis cu epoca victoriana se remarca prin introducerea crinolinei, aspect care e pastrat si in zilele noastre si e aproape nelipsit la o rochie tip printesa.
Rochia de mireasa tip printesa este cunoscuta mai mult ca fiind rochia traditionala. Partea de sus a rochiei contine un corset foarte bine definit, de obicei purtat strans spre foarte strans, fiind de cele mai multe ori brodat sau acoperit cu dantela, fustele sunt foarte largi, cu jupoane, mult voal, tafta si crinoline ample dedesubt. In functie de dorinte se poate opta pentru rochii albe, ivioire sau off-white.
Cum nimic nu denota eleganta si regalitate mai bine decat dantela si trena aceastea sunt nelipsite din colectiile noastre. Croite in atelierul propriu, rochiile de mireasa tip printesa Alice Design permit cu usurinta modificarea design-ului si aplicarea altor broderii, dantele sau altor elemente de accesorizare.
Miresele Alice Design pot opta, la cerere, de trene lungi accesorizate de borduri din dantela, perle sau pietre semipretioase, paiete si cristale. Daca esti in cautarea unei rochii de mireasa printesa atelierul nostru de creatie iti poate realiza pe comanda modelul dorit. Te invitam in magazinul nostru din Bucuresti pentru a-ti alege rochia de mireasa mult visata si vei fi o adevarata printesa in ziua nuntii.